Over ons

Een oplossing voor ieder vraagstuk

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf aan u voor te stellen. Mijn naam is Petra Philipsen, ik ga als eigenaar van Kubus Tilburg West aan de slag op een industrieterrein in Tilburg West.

Na het succesvol afronden van mijn administratieve opleidingen ben ik al ruim 18 jaar werkzaam in het bedrijfsleven als boekhouder. Dit heb ik al die jaren met veel plezier gedaan maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging.

4 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om op eigen benen te gaan staan en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. In de samenwerking met de Kubus Coöperatie heb ik mijn nieuwe uitdaging gevonden. Deze samenwerking biedt mij de mogelijkheid om de voordelen van een kleine organisatie te bieden, gecombineerd met de kwaliteit en het dienstenaanbod van een grote organisatie.

Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in het volledig verzorgen van de administratie voor IB ondernemers, het voeren van administraties voor BV’s, het adviseren van buitenlandse bedrijven en het opmaken van de BTW ICL, ICV en ICT opgaven voor goederen en diensten binnen en buiten de EU.

Naast het voeren van de administratie van uw bedrijf wil ik meer voor u betekenen. Dit doe ik door u te adviseren en te ondersteunen op dit gebied. Als klant staat u centraal, ik onderhoud persoonlijk het contact met u en dit levert zichtbaar resultaat op. Afspraken over de te voeren administraties en de hierbij behorende kosten worden altijd vooraf gemaakt.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en u binnenkort te verwelkomen in mijn kantoor, alwaar ik met grote passie en professionaliteit uw administratie zal verzorgen.

Het adres is Kapitein Rondairestraat 8, 5015 BC Tilburg.

Met vriendelijke groet,
Petra Philipsen

 • Vragen?

  Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
  Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten voor u klaar.

  Contactgegevens

  Kubus Tilburg West
  Kapitein Rondairestraat 8
  5015 BC Tilburg
  t: 013 – 20 70 155
  m: tilburgwest@kubus.nl
  KVK: 68611919