Kubus Tilburg west alt

Kubus Tilburg West

Petra Philipsen

'Waarmee kan ik u helpen?'

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf aan u voor te stellen. Mijn naam is Petra Philipsen, ik ben 49 jaar en woon samen met mijn vriend Sjef en kinderen in Kaatsheuvel. Ik ga aan de slag in het werkgebied Tilburg-West. Dit gebied telt relatief weinig inwoners en bestaat voor een groot gedeelte uit bedrijventerreinen.

Nadat ik mijn administratieve opleidingen heb afgerond, heb ik 15 jaar lang gewerkt als boekhouder binnen het bedrijfsleven. Omdat ik zelf uit een ondernemersgezin kom en dit me met de paplepel is ingegeven, ben ik 3 jaar geleden zelfstandig ondernemer geworden.

Ik ben nu de samenwerking aangegaan met KUBUS Coöperatie om de voordelen van een kleine organisatie te bieden, gecombineerd met de kwaliteit en het dienstenaanbod van een grote organisatie. Mijn huidige specialisatie is het volledig verzorgen van de administratie voor een IB ondernemer en verder heb ik veel werkervaring in het voeren van administraties van BV's. Hierbij maak ik naast mijn ervaring ook gebruik van een brede financiële kennis.

Naast het voeren van de administratie van uw bedrijf wil ik meer voor u betekenen. Dit doe ik ook door u te adviseren en te ondersteunen op dit gebied. Als klant staat u centraal en ik streef ernaar om een persoonlijke band op te bouwen met u. Afspraken over de te voeren administraties en de hierbij behorende kosten worden altijd vooraf gemaakt.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en u binnenkort te verwelkomen in mijn kantoor, alwaar ik met grote passie en professionaliteit uw administratie zal verzorgen.

Het adres is Kraaivenstraat 25-55D, 5048 AB in Tilburg.

Met vriendelijke groet,

Petra Philipsen

Neem contact met ons op!

 Adres: Kraaivenstraat 25-55D, 5048 AB Tilburg
 Telefoon: 06 - 4824 0512
 E-mail: petra@kubus.nl

STEL JE PAKKET SAMEN

Compleet ontzorgd voor een vaste prijs per maand. Benieuwd naar de voordelen?

Stel je pakket samen

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag laten we zien wat we voor je kunnen betekenen.

06 - 4824 0512 mail ons

STEL JE VRAAG

Wij staan altijd klaar voor ondernemers, vraag het ons!

Stel je vraag

De 6 beloftes van Kubus Tilburg west

Wij houden uw organisatie gezond
Alle specialismen in huis
Vaste prijs per maand, geen verassingen
Online 24/7 boekhouden
Totaal ontzorgd, u kunt weer ondernemen!
Vast aanspreekpunt

SUBSIDIE CHECK

Heb je recht op subsidie(s)? Voer een subsidiecheck uit, ontdek op hoeveel subsidie je recht hebt en benut deze mogelijkheden!

Bereken je voordeel!

Wil jij je huidige tarieven vergelijken met die van ons? Of wil je een indicatie van onze tarieven? Bekijk onze tarievenkaart.

VIERKANT ACHTER UW ZAAK